Hoofdstraat 63Website: desmaakmakernoordwijk.nl
Telefoon: (071) 36 491 53

Lunchroom ‘de Smaakmaker’

1174.

Hoofdstraat 63;
Lunchroom ‘de Smaakmaker’.

In het verleden was hier de optiek van H. Stutvoet gevestigd.

Later werd het de ijswinkel van Koelewijn (die weer later met z’n ijswinkel naar ‘De Punt’ ging) en de melkwinkel van P. Kranenburg.
Daarna: werd het het Grill Fondue Restaurant ‘het Gouden Spit’ van Van den Berg.

Lunchroom de Smaakmaker

Een lekkere afgebakken baguette of panini net uit de oven met vers beleg en een heerlijk frisse salade smaakt naar meer, dankzij de prettige bediening en gezellige ambiance midden tussen het winkelende publiek. Ook voor de lekkerste koffie, ambachtelijke cappuccino, of grote latté machiatto gemaakt door onze eigen barista ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben meerdere dagbladen en diverse tijdschriften liggen om heerlijk te ontspannen met een goede achtergrondmuziek. Natuurlijk beschikt ‘De Smaakmaaker’ ook over gratis draadloos internet.

In mei 1992 opende Dolf Beuk De Smaakmaker in de Hoofdstraat op de plek waar vroeger Het Gouden Spit al vele duizenden fijnproevers liet genieten van culinaire heerlijkheden. Het ‘vers’ concept viel direct in de smaak en De Smaakmaker is al ruim 19 jaar dé toonaangevende broodjessalon in de Hoofdstraat van Noordwijk aan Zee. Ontbijt, lunch of gewoon een smakelijk tussendoortje.

Een kopje koffie of thee met keuze uit verschillende smaken staat altijd klaar, vers gezet natuurlijk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *