Voorstraat 50AWebsite: www.luijer.nl
Telefoon: (071) 36 606 60

Notariskantoor Luijer

598. Voorstraat B50A-2

Voorstraat 50A;
Notariskantoor Luijer

In het verleden was hier de Wachtkamer van de tram (‘Blauwe Tram; later N.Z.H.)

Een notaris is een goede luisteraar die met u meedenkt en u wegwijs maakt in regelgeving die op uw situatie van toepassing is. Een notaris geeft onafhankelijk advies. Zo weet u zeker dat uw zaken altijd juridisch op orde zijn. Wel zo prettig als u met uw ex-partner in scheiding ligt, voogdij wilt regelen of geregistreerd partnerschapsvoorwaarden wilt laten opstellen.
In een samenleving die snel verandert, kan regelgeving niet achterblijven. Wetten veranderen regelmatig. Daarom is het verstandig van tijd tot tijd samen met uw notaris uw zaken nog een keer door te lopen. Zo blijft bijvoorbeeld uw testament altijd up to date en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *