Abraham van Royenstraat 106Website: [email protected]/
Telefoon: (071) 75 056 96

Repair Clinic

repair-clinic-iphone

Abraham van Royenstraat 106;
Repair Clinic Noordwijk

Reparaties voor smartphones, zoals iPhone en Samsung
Reparaties van MacBooks, iMacs, maar ook Windows computers
Sindskort verkoopt Repair Clinic ook telefoonabonnementen met nieuwe toestellen.

Destijds was hier de Fotohandel van Henk C. Admiraal (‘Henk C’).
‘Henk C’ begon met een fotoatelier op de zolder van de schilderschuur achter de ouderlijke woning in de Hoofdstraat. Hij gebruikte destijds de naam ‘Adfono’ (Admiraal – foto – Noordwijk) voor zijn latere fotowinkels.

Repair Clinic is sinds 2011 in Noordwijk begonnen als een passie van mensen voor mobiele apparatuur. Repair Clinic repareert Apple producten onder licentie van Apple via een partner program. Zelfs 5 jaar na datum van aankoop kan Repair Clinic nog garantie reparaties uitvoeren. Daarnaast kan Repair Clinic ook elk merk telefoon repareren; denk daarbij aan HTC, Samsung en Sony. Naast het verrichten van reparaties heeft Repair Clinic een uitgebreid rand-assortiment met onder andere alle Apple producten, audio apparatuur en accessoires voor multimediaproducten.
De reparatiemedewerkers zijn deskundig in het repareren van smartphones en tablets. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat de meeste reparaties binnen een uur zijn voltooid. Waar andere reparateurs al snel uw multimedia-apparatuur als verloren beschouwen kan Repair Clinic uw apparaat hoogst waarschijnlijk nog repareren of u een goed alternatief aanbieden. Bij Repair Clinic staat klanttevredenheid op de eerste plaats. De klant kan daarom verwachten dat hij of zij een deskundig advies krijgt voor het direct oplossen van problemen met betrekking tot een reparatie. Ook werkt Repair Clinic samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, zodat u als klant alleen uw reparatie hoeft aan te bieden en de rest door Repair Clinic wordt geregeld!

U kunt de winkel bezoeken op het onderstaande adres, zie google maps.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *