Albert Verweystraat 46Website: www.lev-hair-beauty-spa.nl
Telefoon: (071) 88 998 14

Z – ARCHIEF – Albert Verweystraat 46 – Kapsalon tevens schoonheidssalon Lev Hair Beauty&Spa

1034a.

Lev Hair Beauty en Spa Noordwijk.

Lev Hair Beauty Spa Noordwijk (Zuid-Holland) exploiteert hier een kapsalon, zonnebank, sauna, massages en heeft tevens een detailhandel in cosmetische artikelen. Lev Hair Beauty en Spa is gevestigd in Noordwijk dichtbij het strand. Je kunt hier naast je laten knippen terecht voor diverse beauty traitments.

Destijds was hier het ‘Hollands Hongaars sporthuis voor Bad- en Strandartikelen.

Het gediplomeerde en professionele team voorziet je graag van een trendy kapsel. Daarnaast kan je hier genieten van een massage. Je kunt hier je wenkbrauwen laten shapen of je lichaam laten waxen. Bij de massage wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke producten.

Lev Hair Beauty en Spa was op check-datum (1 juni 2016) hier niet meer aanwezig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *