Hoofdstraat 121Website: www.mainstreet-food-drinks.nl/
Telefoon: (071) 36 229 99

Restaurant Mainstreet Food and Drinks

1225. MAINSTREET

Hoofdstraat 121 en 127;
Restaurant ‘Mainstreet Food and Drinks’.  

Eerder was hier Restaurant De Herbergh.

In de bekendste winkelstraat van Noordwijk aan Zee, de Hoofdstraat, ligt het gezellige Mainstreet Food and Drinks. Als bezoeker waant u zich meteen thuis in de smaakvol, in oud Engelse stijl ingerichte zaak. Een mooie bar, een ouderwetse leestafel en een groot zonneterras maken Mainstreet in de Hoofdstraat uniek.

Naast (volgens kenners) de beste cappuccino van de Bollenstreek, kunt u bij ons genieten van een uiteenlopend assortiment. Van koffie met gebak of zelfgemaakte Engelse scones, tot Engels ontbijt, wraps, soepen, salades en sandwiches. En Mainstreet zou Mainstreet niet zijn als het zich ook in broodjes niet zou onderscheiden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een surf & turf, 2 heerlijk belegde foccacia’s met carpaccio, truffelmayo, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en met gerookte zalm en wasabimayo?

Vanaf 16.45 uur kunt u iedere dag genieten van onze heerlijke meatdeals, fishdeals en onze ‘all you can eat’ Tapas en Fingerfood.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *