Herenweg 231Website: [email protected] / [email protected]
Telefoon: (071) 36 606 50/

Tandartspraktijk Cleyburch

Herenweg tandartsen

Oorspronkelijk stond hier de uit de 17e eeuw daterende boerderij ‘Bouwlust’, tot 1968 bewoond geweest door de familie Hoogeveen. Later werd het Restaurant ‘Hofstede Cleyburch’.

Tandartspraktijk Cleyburch

Tandartspraktijk Cleyburch is een aangename plek waar de gezondheid van uw mond alle zorg en aandacht krijgt. Vanuit 10 behandelkamers met de meest moderne apparatuur staat een team van ervaren tandartsen iedere dag voor u klaar om uw gebit gezond te houden.

Vanwege het grote aantal specialisaties dat onze praktijk in huis heeft, vervult Cleyburch een sterke regionale functie voor het gebied van Haarlem tot Leiden.

Cleyburch junior is een gespecialiseerde kinderverwijspraktijk. De praktijk is in het pand naast Cleyburch tandartsen gevestigd. Cleyburch junior is vanzelfsprekend volledig gericht op kinderen, u vindt de ingang aan het eind van het parkeerterrein. Bij onze praktijk gaat het er anders aan toe dan in een reguliere tandartspraktijk. Zo nemen we eerst de tijd om kinderen te leren kennen en bekijken we goed wat een kind nodig heeft. Om die reden kunnen we nooit van tevoren precies zeggen hoeveel tijd we nodig hebben en hoeveel vervolgafspraken er nodig zijn. Bij Cleyburch junior richten we ons vooral op het kind, maar natuurlijk zonder de ouders te vergeten.

Mocht het nodig zijn, kunnen we de hulp inschakelen van onze ontwikkelingspsycholoog. Zij is zeer ervaren in het begeleiden van kinderen die om uiteenlopende en soms bijzondere redenen wat hulp nodig hebben om het tandartsbezoek beter aan te kunnen.

Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van behandelingen onder sedatie en narcose én helpen we u om (nieuwe) gaatjes bij uw kind te voorkomen.

Samen met u zet Cleyburch junior zich in om uw kind een gezonde mond te geven!

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *