Grent, De 14Website: www.home-noordwijk.nl/


Club Home Noordwijk

1099.

De Grent 14;
Club Home.

Eerder was hier Kunsthandel Maison Meier (N.F. Meier) aan de Oude Zeeweg (thans: De Grent). Later: Dancing ‘De Bob’. Daarna werd het: Club la Mer en Nachtclub ‘Oak’. De broers Robert en Marc Ruigrok openden eind juli 2015 hier een nieuw horecabedrijf met de naam ‘Home’.

Club Home Noordwijk Met een oppervlakte van meer dan 350 m2 en een (overdekt) terras is HOME een stijlvolle event venue.

Home Noordwijk is voorzien van alle faciliteiten, zoals meerdere bars, stijlvolle aankleding, en een professionele lichtinstallatie. Dit maakt de ruimte uitermate geschikt voor uw fashionshow, productpresentatie, borrel of feest!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *