Keyserswey 34Website: www.praxis/noordwijkzh/
Telefoon: (071) 76 003 50

Praxis Noordwijk

Praxis Noordwijk

Praxis Noordwijk heeft op 26 juni 2013 zijn deuren geopend. De nieuwe winkel biedt inwoners van Noordwijk, Katwijk en omgeving inspiratie, keuze en ondersteuning bij iedere klus; van complete klusprojecten tot woningdecoratie. In de ruim opgezette en overzichtelijke winkel staan service en inspiratie centraal. Het grote decoratieve assortiment biedt de laatste trends en volop inspiratie.

Praxisondernemer Paul Kales is trots op zijn nieuwe Praxis winkel in Noordwijk. ‘Mensen die Praxis al kennen, zullen verrast zijn door de frisse uitstraling en  de voor Praxis nieuwe overzichtelijke indeling van de winkel’, Zo heeft Praxis Noordwijk een overzichtelijke opstelling met lagere stellingen en is in één oogopslag te zien waar verschillende afdelingen zich bevinden. ‘De benodigde klusproducten vinden is daardoor eenvoudig. We willen klanten uitdagen en helpen om samen van hun huis een thuis te maken.

De grote decoratieafdeling heeft een themaplein waar op kleur en stijl nieuwe producten en ideeën worden gepresenteerd. Klanten kunnen hier ook terecht voor seizoenproducten zoals barbecues en in december kerstdecoratie.

Zoals iedere Praxiswinkel heeft ook Praxis Noordwijk een Klik & Haal Af-afhaalpunt. Een service waarvan maandelijks duizenden klanten gebruikmaken. Wie vóór 1600 thuis artikelen reserveert op Praxis.nl, kan de hele klus dezelfde’ dag nog ophalen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *