Hoofdstraat 109;
Op=Op Voordeelshop.

Eerder was hier Kledingzaak Shoeby. Thans is hier de ‘Op=Op Voordeelshop’.

Op=Op Voordeelshop

De eerste winkel van Op=Op Voordeelshop opende zijn deuren in 1997 te Klazienaveen. Door het succes van deze winkel ontstaat er interesse om meerdere filialen te openen. In 1999 wordt er voor gekozen om het merk Op=Op Voordeelshop te gaan franchisen. In de daarop volgende jaren openen 20 winkels, voornamelijk in de drie noordelijke provincies. De groei zet daarna gestaag voort en in juni 2015 opent Op=Op Voordeelshop het 100e filiaal.

Bij Op=Op Voordeelshop vindt u een zeer ruim assortiment drogisterij-artikelen, wasmiddelen en reinigingsproducten. Op=Op Voordeelshop combineert het prettige met het aangename: ‘steevast de laagste prijzen in een prettige winkelomgeving’. Met ruim 4.000 artikelen vindt u altijd wat u zoekt!

Eind 2015 hebben we een nieuwe huisstijl gelanceerd i.s.m. ons reclamebureau Li-moon. Door deze vernieuwing zijn we duidelijker herkenbaar in de winkelstraat en kunnen we nog beter uitstralen waar we voor staan: de vriendelijkste discounter! De huisstijl omvat een nieuw logo, nieuwe slogan: Jij verdient het! En onze mascotte: Oppie.

In 2011 is Op=Op Voordeelshop winnaar geworden van de nationale prestatie award. Na het winnen van de Noordelijke voorronde werd ook de landelijke ronde gewonnen. De jury bewonderde de enorme groei die het bedrijf in de laatste jaren heeft doorgemaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *