Molenstraat 3-5Website: www.dhzmarktberkhout.nl
Telefoon: (071) 36 130 25

Z – ARCHIEF – Molenstraat 3-5 – DHZ Markt Berkhout

Klussen met hulp van doe-het-zelf markt Berkhout

Neem het klussen zelf ter hand! Hoe leuk is het als je aan je visite kunt vertellen dat je zelf de muren hebt geverfd en de plinten hebt gelegd.
Berkhout doe-het-zelf-markt helpt je daar graag een handje bij.

Bij Berkhout doe-het-zelf-markt treft je ervaren personeel dat je graag voorziet van passend advies en de juiste producten en materialen om je klus te klaren. Het klussen wordt dan nog leuker.
Kan jouw woning een goede opknapbeurt gebruiken of jouw gang wel een nieuw kleurtje? Dat zijn de klusjes die je met een beetje hulp van Berkhout zelf kunt doen.

Kom langs bij Berkhout doe-het-zelf-markt in Noordwijk voor advies op maat! Met advies op maat van Berkhout ga je gegarandeerd met de juiste klusmaterialen naar huis en dan kan het klussen beginnen. Berkhout doe-het-zelf-markt biedt voldoende keus. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het in Berkhout’s ruime assortiment: van sanitair tot meubels op maat en van tuingereedschap tot verf.
Daarnaast beschikt Berkhout over verschillende soorten hardhout. Je krijgt het hout op maat geleverd en eventueel thuisbezorgd.
Klussen kost tijd en al zeker als je er totaal geen kaas van hebt gegeten.

Wat als Berkhout doe-het-zelf-markt een deel van het voorbereidend werk al voor je heeft gedaan? Denk hierbij aan: hout op maat, zagen van materialen, rolgordijnen op maat en meer.
Dit bespaart je tijd en zo gaat het klussen sneller dan je denkt.

DHZ Markt Berkhout bestond op de check-datum (1 augustus 2016) niet meer) 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *