Oude Zeeweg 57Website: www.azzurrowellness.nl
Telefoon: )071' 3612221

Azzurro Wellness

Oude Zeeweg 57+
Azzurro Wellness

Op een schitterende locatie in Noordwijk, midden in de duinen, ligt een uniek multifunctioneel sport- en ontspanningscentrum. Welke redenen u ook heeft om te gaan sporten, ontdek nu wat u voor sporter bent en maak een afspraak voor een rondleiding bij dé Fitness & Wellnessclub in de regio Noordwijk!

Azzurro Wellness is dé club die u op weg helpt naar een gezondere levensstijl. Op een prachtige plaats kunt u genieten van de beste begeleiding anno 2016 en heerlijk sporten en ontspannen. En wanneer u in het bezit bent van een Mantelzorgpas Noordwijk krijgt u:
50% korting op het inschrijfgeld bij het afsluiten van een abonnement en 20% korting op een dagentree kaartje

Wanneer u bij Azzurro Wellness komt, zult u even met vakantie zijn. Het is een ontmoetingsplaats waar plezier in bewegen centraal staat en ook de individuele sporter zich thuis voelt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *