Bomstraat 23Website: www.juffiesbloemen.nl
Telefoon: (071) 36 215 62

Juffies, Bloemen en Interieur

Bomstraat 23;
Juffies Bloemen en Interieur.

Eerder was hier de Wandel- en Outdoorshop van Hans Konings.

Juffies Bloemen en Interieur beschikt over een enorm breed assortiment bloemen, gecategoriseerd in onder andere liefde en romantiek, verjaardagen, felicitatie, begrafenis, relatiegeschenken, seizoensverrassingen en nog veel meer! Juffies gelooft in hard werken waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, zodat de klant te allen tijde een positieve ervaring aan Juffies overhoudt.

Bent u op zoek naar de gezelligste bloemenzaak van Noordwijk met een uitgebreid assortiment aan bloemen, waar service en kwaliteit op nummer één staan? Dan bent u bij Juffies Bloemen en Interieur aan het juiste adres! En wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Noordwijk krijgt u 10% korting!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *