Prins Bernhardstraat 57Website: [email protected]
Telefoon: (071) 3010446

Makelaardij Langenegger

Prins Bernhardstraat 57;
Makelaardij Langenegger.

Destijds was hier de winkel’: ‘PWA Computers’.

Langenegger Makelaars is een klein makelaarskantoor met jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt in de regio Duin- en Bollenstreek. Langenegger adviseert particulieren en professionele partijen bij de aan- en verkoopbemiddeling van woningen en bedrijfsmatige objecten. Ook zijn zij u graag van dienst bij de aan- en/of verhuur van uw vastgoed.
De taxaties van het makelaarskantoor worden door alle Nederlandse Bankinstellingen geaccepteerd, kortom we verlenen alle makelaarsdiensten op het gebied van vastgoed.

‘Langenegger Makelaars’ is lid van de NVM en aangesloten bij de vakgroep Wonen en Business. Door de jarenlange ervaring van hun makelaar op de lokale en regionale woningmarkt in de Duin- en Bollenstreek, Leiden e.o. en de deskundige en persoonlijke inbreng van Paul Langenegger staat Langenegger garant voor een succesvolle verkoop- en aankoopbegeleiding.

Langeneggers taxatierapporten zijn onafhankelijk, professioneel en worden door alle Nederlandse Bankinstellingen geaccepteerd. Makelaardij Langenegger is bij meerdere validatiebureaus zoals NWWI en de Taxateur Unie aangesloten. U kunt goed profiteren van Langenegger Makelaars doordat er met diverse aanverwante bedrijven een samenwerking is, u kunt deze aanverwante diensten vinden in onze shop.

Maak gebruik van de kennis en ervaring van hun makelaar bij uw activiteiten op de vastgoedmarkt. Maak vrijblijvend een afspraak met Paul Langenegger via: 06-54 23 40 23.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *