Gravendijckseweg, '-s- 8Website: www.verlichting-in.nl
Telefoon: (071) 36 155 76 / (071) 36 722 40

Lightmakers B.V., Light and Living

‘s-Gravendijkseweg 8;
Light and Living.

Light and Living is een groothandelsconcept van Lightmakers B.V., dat meer dan 40 jaar geleden in Noordwijk werd opgericht. Van oorsprong fabrikant van lampenkappen, weten zij als geen ander wat verlichting met een ruimte kan doen. Nog steeds worden er in het atelier in Noordwijk maatwerk kappen en limited editions met de hand gemaakt.

Inmiddels bestaat de collectie behalve uit lampenkappen ook uit vele andere soorten decoratieve verlichting en woonaccessoires in verschillende stijlen.
Light and Living heeft een vaste basiscollectie die haar succes de afgelopen jaren heeft bewezen. Daarnaast presenteren we twee keer per jaar een seizoenscollectie waar u zeker enthousiast over zult worden.

Light and Living exporteert naar meer dan 70 landen wereldwijd. Behalve in Noordwijk heeft Light and Living ook vestigingen in Belfeld (gemeente Venlo), Groot-Brittannië, Noorwegen, China en de Verenigde Staten. In Nederland verkopen zij de collectie online via hun webshop en app. U vindt de producten van Light and Living ook in hun showrooms en bij de cash & carry’s TICA in Aalsmeer en Trends & Trade in Venlo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *