Uncategorized 25Website: www.de-praktijk.nl
Telefoon: (071) 36 400 00

Integr. en Param. behandelcentr.’De Praktijk’

Kerkstraat 25;
Integraal en Paramedisch behandelcentrum ‘De Praktijk’.

‘De Praktijk’ is een Integraal en Paramedisch behandelcentrum in de Bollenstreek met locaties in Noordwijk-Binnen, Noordwijk Aan Zee en Noordwijkerhout. Binnen ons centrum kunt u gebruik maken van uiteenlopende therapieën.

Op integraal gebied kunt u terecht voor consulten acupunctuur, bioresonantie en Chinese kruiden. Integraal betekent: één geheel uitmakend, alles omvattend. Binnen de genoemde therapieën wordt de “hele” mens behandeld en niet alleen het zieke stukje. Dit wordt een holistische benadering genoemd.
Op paramedisch gebied kunt u terecht voor consulten fysiotherapie, manuele therapie, Parkinson bewegingsgroep en bekkentherapie.

Ons behandelteam bestaat uit gedreven, goed opgeleide en zeer ervaren behandelaars. Het is mogelijk dat tijdens de behandeling blijkt dat een collega beter ‘thuis’ is in uw problematiek, dan verwijzen wij, in overleg, naar elkaar door.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *